Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Aplicatia MH-WIFI Pentru Controlul Sistemului De Climatizare

Home » Aplicatia MH-WIFI Pentru Controlul Sistemului De Climatizare

Aplicatia MH-WIFI pentru controlul sistemului de climatizare

Viitorul astazi

MH-WIFI

Dezvoltarea constanta a tehnologiei ne va permite cat de curand controlul de la distanta al aparatelor electrocasnice din locuinta. Astfel, cu ajutorul dispozitivelor mobile: telefoane sau tablete va fi posibila setarea, oprirea sau pornirea acestora, imbunatatind si facilitand confortul si viata personala.

Acesta evolutie poarta denumirea „The INTERNET OF THINGS”, iar lansarea aplicatiei MH-WIFI este un prim pas facut de Mitsubishi Heavy Industries in acest sens. Datorita acestei aplicatii, toata paleta de functiii ale aparatelor de climatizare pot fi controlate de la distanta prin simpla utilizare a aplicatiei cu ajutorul unui Smartphone.

MH-WIFI iti permite sa de la distanta. Totul pentru confortul tau.

Mod de functionare

MH-WIFI

mhi-wifi-aplicatie-control-de-la-distanta-explicatie-compressor

MH-WIFI este singura aplicatie ce permite controlul simultan asupra aparatelor de aer conditionat din multiple incaperi. Principalele functii ale MH-WIFI fiind:

  • Accesul in siguranta, protejat cu ajutorul unui Utilizator si a unei Parole;

    Unitatea exterioara recupereaza caldura din aerul exterior (sursa de caldura) de catre gazul de agent frigorific, si creste temperatura acestuia prin procesul de comprimare.

  • Identificarea individuala a fiecarei unitati;

  • Functia Start & Stop;

  • Setarea modului de operare;

  • Temperatura ajustabila;

  • Setarea modului de operare;

  • Setarea ciclurilor saptamanale (pana la 39);

  • Activarea / dezactivarea telecomenzilor locale.

Functia MH-WIFI permite reglarea aerului conditionat din casa, de la distanta prin intermediul aplicatiilor pentru smartphone sau tableta.

Cu ajutorul aplicatiei MH-WIFI devine posibila operarea de la distanta, prin intermediul unei retele WI-FI a principalilor parametri de operare a sistemului de aer conditionat din locuinta dumneavoastra. Astfel, cu ajutorul aplicatiei MH-WIFI si a unei simple conexiuni la internet puteti deschide si inchide aparatul de aer conditionat, ajusta temperatura din incaperi, directia fluxului de aer, sau operatiunea de incalzire si racire cu cateva butonari ale telefonului mobil.

Aplicatia ce va imbunatateste confortul si eficientizeaza consumul de energie electrica. MH-WIFI este singura aplicatie ce permite controlul simultan asupra aparatelor de aer conditionat din multiple incaperi.

ECONOMIE ENERGIE

Costurile scad deoarece poti seta in mod optim de la distanta toate unitatile de aer-conditionat.

CONFORT

Poti opri, porni sau verifica aerele conditionate astfel incat confortul tau sa fie maxim

Setare cicluri saptamanale

Poti avea pana la 39 de setari saptamanale, pentru a fi sigur ca economistesti energie dar si ca vei avea un confort sporit.