Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Comanda centralizata cu touch-screen SC-SL4-AE

Home » Comenzi centralizate Mitsubishi » Comanda centralizata cu touch-screen SC-SL4-AE

Coduri de produs: SC-SL4-AE.

Comanda centralizata cu touch-screen SC-SL4-AE

Comanda centralizata cu touch-screen SC-SL4-AE are un display LCD interactiv de 9 inch. Ofera controlul, monitorizarea, programarea si functii de service/ intretinere pentru până la 128 de unitati de interior. Unitatile de interior pot fi controlate, programate, monitorizate si apelate, fie in mod individual, ca grupuri sau blocuri de grupuri cu diferite functii.

SC-SL4-AE este conectat la reteaua Superlink și poate porni sau opri unitati in mod colectiv. Daca intervine o pana de curent, SC-SL4-AE va relua functionarea sistemului in conformitate cu ultima setare stocata, odata ce alimentarea este restabilita.

SC-SL4-AE poate fi conectat la un timer extern pentru a facilitata ciclurile de pornire/oprire programate. Este un sistem de control pentru aparate de aer conditionat de inalta calitate, care permite unitatilor de interior sa fie grupate in mod liber.

Acesta permite nu numai comanda pentru pornire/oprire, dar si monitorizarea, afisarea starilor de funcționare cum ar fi nevoia de operatii de intretinere si modul de setare precum comutarea modurilor de functionare a unitatilor conectate in mod colectiv, individual sau in grup.

Pentru detalii si informatii suplimentare puteti consulta documentatia atasata sau puteti contacta echipa Altimex Pro International.

Control centralizat

Prin actiuni simple puteti avea control centralizat a maxim 16 unitati interioare

Compatibilitate mare

Este compatibila unitatile MHI din gama comerciala si rezidentiala

Interconectivitate

Poate fi contectata la sistemul de management al cladirii SUPERLink