Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Mitsubishi Heavy Industries & Altimex Pro International

Home » Mitsubishi Heavy Industries & Altimex Pro International
Sisteme climatizare profesionale pentru
cladiri comerciale
cladiri de birouri
aplicatii complexe
cladiri rezidentiale
 

Altimex Pro International este partener exclusiv de distributie in Romania pentru sistemele profesionale de climatizare Mitsubishi Heavy Industries din anul 2010. In cei 7 ani de parteneriat Altimex impreuna cu Mitsubishi Heavy Industries au furnizat echipamente de climatizare de ultima generatie pentru tot spectrul de aplicatii: Comercial, Rezidential, Office, etc. Fiecare produs Mitsubishi Heavy Industries livrat este uimitor in sine, oferind ani de functionare silentioasa, performanta energetica superioara si impact minim asupra mediului.

Mitsubishi Heavy Industries este o companie cu o experienta de peste 80 de ani in productia sistemelor de aer conditionat.

Provocarea de a crea conditii climatice controlate pentru o gama variata de nevoi ale clientilor a dus la dezvoltarea unor sisteme de aer conditionat foarte sofisticate, dar in acelasi timp durabile si rezistente la presiunea factorilor naturali extremi.

Mitsubishi Heavy Industries este unul din producatorii mondiali de renume in furnizarea sistemelor de climatizare cu detenta directa pentru aplicatii rezidentiale. Sistemele VRF si pompele de caldura din gama  profesionala Mitsubishi Heavy Industries sunt printre cele mai eficiente si mai inovative de pe piata de profil.

Fiecare produs este uimitor in sine, oferind ani de functionare silentioasa, performanta eficienta energetic si cu un impact minim asupra mediului.

ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este o companie romaneasca in continua expansiune, avand o experienta de peste 15 ani in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat).

Compania noastra propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Gama de echipamente acopera aplicatii din diverse domenii de activitate: constructii rezidentiale si industriale, retail, hotelier, medical, IT si telecomunicatii.

Principiul de baza al activitatii echipei ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este focusul pe oferirea de solutii cu eficienta energetica ridicata la costuri eficiente de exploatare pentru clienti.

Despre

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, CORPORATIA

Inovatie si suport

Expertiza Altimex

Lider in domeniu gratie tehnologiei avansate, al eficientei energetice ridicate, punem la dispozitia clientilor nostri sisteme de climatizare de inalta performanta si servicii de implementare si mentenanta a acestora la cel mai inalt nivel.

Obiectivul nostru de business consta in stabilirea si mentinerea de relatii de lunga durata cu parteneri strategici, care sa aiba ca si limbaj comun trei elemente cheie: comunicarea, corectitudinea si respectul reciproc.

Esenta Altimex Pro International

CALITATE. INOVATIE. VALOARE.

Identificarea si solutionarea in cel mai rapid si mai eficient mod a nevoilor clientilor, furnizorilor si angajatilor reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare.

Obiectivul nostru este mentinerea unor relatii de lunga durata cu partenerii, bazate pe comunicare deschisa, corectitudine si respect reciproc iar parteneriatul de peste 6 ani cu Mitsubishi Heavy Industries demostreaza aceste lucruri.

Altimex este unul din partenerii principali din Romania pentru echipamentele profesionale Mitsubishi Heavy Industries.