Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Pompa de caldura Mitsubishi Q-ton

Home » Pompa de caldura Mitsubishi Q-ton

POMPA DE CALDURA PENTRU PRODUCEREA APEI CALDE MENAJERE

Q-ton este un sistem de pompa de caldura cu agent frigorific natural de CO2  pentru producerea de apa calda menajera, cu aplicabilitate in zona rezidentiala, comerciala, industriala fiind capabila sa produca apa calda la 90 °C in regim de debit constant la temperaturi exterioare de -25°C

Eficient si economic

Q-ton

Q-ton este un sistem de pompa de căldura cu agent frigorific natural de CO2 pentru producerea de apa calda menajera, cu aplicabilitate in zona rezidentiala, comerciala si industriala.

Q-ton este capabil sa produca un debit constant de apa calda la 90°C, in prezenta unei temperaturi exterioare de -25°C. Noul compresor in doua-trepte utilizand CO2 este dezvoltat, utilizat, produs si brevetat de catre Mitsubishi Heavy Industries.

Cod produs: ESA30E-25.

Economie combustibil

Maximum de apa calda produsa pe zi

Temperatura maxima apa

Temperatura exterioara minima

Totul despre

Q-ton

Sistemul de pompa de caldura CO2 Q-ton are o putere termica de 30 kW per modul – care se menține constanta pana la o temperatura exterioara de -7°C.

Acesta poate fi, de asemenea, instalat in combinatie de pana la 16 unitati, permitand astfel sa atinga o capacitate de productie de 480 kW.

Sistemul de pompe de caldura CO2 poate fi instalat cu usurinta, fiind pretabil atat nevoilor impuse de cladirile mici, cat si a centrelor spa, cu un sistem de control simplu si intuitiv prin panoul tactil.

Q-ton la economisirea unei cantitati mai mari de energie decat orice alt sistem de ardere fiind capabil sa asigure aceeasi temperatura de utilizare de 90°C. Acesta poate fi combinat cu sistemele de ardere conventionale fara a genera probleme deosebite de inginerie ale echipamentelor, fiind instalat in-afara centralei termice.

Cu sistemul de pompe de caldura CO2 Q-ton, costurile de exploatare pot fi reduse – in comparatie cu sistemele cu combustie lichida sau gaze naturale cu pana la 30 – 50% la nivel de costuri utilizare si performanta energetica.

Economisiti pana la 50%

Instaland sistemul Q-Ton puteti economisi pana la 50% din costurile cu apa calda

Mult mai ecologic ca alte sisteme similare

Q-Ton este de 6 ori mai eficient decat un boiler diesel si are cu 50% mai putine emisii fiind unul din cele mai ecologice sisteme

Produce apa calda chiar si la -25°C

Q-Ton produce apa calda la 90°C chiar si la temperaturi extreme exterioare de -25°C

Este un sistem modular

Poate fi instalat in combinatie modulara de pana la 16 de unitati cu capacitate de productie de 480 kW (12.000 litri de apa calda pe ora)

Sistem certificat TUV

Pompa de caldura Q-Ton respecta certificarea de calitate TUV

Respecta cea mai stricta legislatie

Respecta fara nici o problema regulile impuse de noul Decret Legislativ nr. 28 din 3 martie 2011