Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Referinte climatizare Mitsubishi Altimex

Home » Referinte climatizare Mitsubishi Altimex

Referinte sisteme de climatizare MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Sistemele Mitsubishi Heavy Industries sunt considerate cele mai bune din lume, MHI fiind liderul pietei de profil. ALTIMEX propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Totul despre

MHI – ALTIMEX

Mereu inventand si folosind tehnologii inovatoare, Mitsubishi Heavy Industries ofera clientilor romani, prin ALTIMEX PRO INTERNATIONAL, optiunea de confort cu responsabilitate fata de mediu, un lucru important pentru generatiile urmatoare.

Cu o experienta de peste 15 in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat), compania romaneasca ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este intr-o constanta si continua expansiune si dezvoltare.

ALTIMEX propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Folosind sistemele complexe produse de Mitsubishi Heavy Industries, Altimex ofera clientilor solutii eficiente din punct de vedere energetic, ce scad amprenta de carbon a oricarei cladiri si costurile cu climatizarea.

Noile sisteme VRF KXZ VTCC

Noile sisteme VRF din gama KXZ cu tehnologia VTCC consuma cu pana la 34% mai putina energie fata de alte sisteme similare.

null

AVERESCU OFFICE BUILDING

AVERESCU OFFICE BUILDING

Cladire de birouri S+P+6, sistem VRF cu recuperare de caldura, sursa unica de racire/incalzire, 166HP (465kW), comanda centralizata cu monitorizare consum electric.

null

BIG OFFICE

BIG OFFICE

Cladire de birouri P+4, sistem VRF in pompa de caldura, sursa unica de racire/incalzire, 136HP (381kW), comanda centralizata cu monitorizare consum electric.

null

H&M PLOIESTI

H&M PLOIESTI

Magazin, system VRF in pompa de caldura, sursa unica de racire/incalzire, 125HP (350kW), comanda centralizata.

null

CTP

CTP

Depozite logistice si Birouri, sisteme multisplit profesionale cu 100 de unitati interne, 90HP (250kW).