Meniu
Telefon: +4 031 402 56 77
info@mitsubishi-altimex.ro
 
Meniu

Recuperator aer-aer SAF

Home » Unitate de schimb de caldura SAF » Recuperator aer-aer SAF

Coduri de produs: SAF150E6, SAF250E6, SAF350E6, SAF500E6, SAF800E6, SAF1000E6.

Recuperator aer-aer SAF

Pe perioada iernii, acest produs recupereaza o parte din energia continuta de aerul evacuat din camere – care altfel ar fi eliminat in atmosfera – folosindu-l pentru preincalzirea aerului care intra de afara.

Pe perioada verii, schimbul este mai eficient in zone cu clima cea mai calda, unde aerul rece evacuat este folosit pentru preracirea aerului care intra de afara.

Recuperarea energiei pierdute inseamna reducerea cerintelor privind incalzirea incaperilor cladirii, prin urmare a avea posibilitatea de a alege un sistem de incalzire/ racire cu o capacitate mai mica. Consecinta este reducerea emisiilor nocive, precum si reduceri semnificative pe termen lung a costurilor pentru consumul de energie si de sistem.

Comparat cu seria E4, seria SAF E6 este imbunatatita cu doua noi capacitati: 150E6 si 650E6. Valorile presiunii statice sunt imbunatatite fata de seria anterioara E4.

Pentru detalii si informatii suplimentare puteti consulta documentatia atasata sau puteti contacta echipa Altimex Pro International.

ECONOMIE ENERGIE

Scaderea costurilor cu climatizarea cladirii datorita cresterii eficientei intrebului sistem de climatizare

ECHIPAMENT VERSATIL

Este unul din cele mai versatile echipamente fiind compatibila cu toate unitatile din gamele VRF KX – KXZ

REDUCEREA AMPRENTEI DE CARBON

Prin folosirea unitatilor de schimb de caldura si aport de aer proaspat SAF, amprenta de carbon a cladirii este redusa dramatic